Omdat ik het fijn vind om mijn kennis van Spinoza te gebruiken om anderen verder te helpen en omdat elk gesprek mij ook verder helpt, bied ik de mogelijkheid aan om met mij een gesprek te voeren over de filosofie van Spinoza. Deze gesprekken kunnen één op één zijn maar ook in kleine groepen. Indien een specifiek onderwerp het gewenste onderwerp van een gesprek is, is vooraf afstemming van de inhoud van het gesprek natuurlijk mogelijk.

tweestoelen

Ik heb op deze wijze al veel mensen gesproken, dit kan een student zijn die hulp nodig heeft bij een scriptie, een promovendus die meer wil weten over specifieke relaties tussen het denken van Spinoza en andere filosofen maar ook in Spinoza geïnteresseerde lezers die ergens in de Ethica vastlopen.

Afhankelijk van de omstandigheden, de duur, het aantal gesprekken en het aantal deelnemers reken ik een klein bedrag voor een dergelijk gesprek. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar info@overspinoza.nl. De locatie voor een dergelijk gesprek is in principe een openbare gelegenheid in Deventer.